Puhelin: 09 424 190 52
FAQ - frågor

UKK Kullasta


Kysymys: Voinko lähettää teille kaikenlaista kultaa?
Vastaus: Voit lähettää meille kaikkea, niin kauan kuin se on kultaa. Otamme vastaan kultaa kahdeksasta karaatista kahteenkymmeneenneljään karaattiin, väreiltään valko- kelta- ja punakultaa. Helppo kotikonsti on testata kultaesineitäsi magneetilla. Kulta ei ikinä reagoi magneettiin.


Kysymys: Jos tilaan kultapaketin nettisivuiltanne tänään, milloin saan maksun myymästäni kullasta tililleni?
Vastaus: Samana päivänä kun teet netin kautta kultapakettitilauksen, täyttämällä tietosi ruudukkoon, lähetämme kultapaketin sinulle kotiisi. Postin jakelusta riippuen, kultapaketti tulee tilaamista seuraavana tai sitä seuraavana päivänä kotiisi. Kultapaketti lähetetään Sinulle aina ykkösluokassa. Maksun ja kampanjahinnan saaminen on myös itsestäsi kiinni, kuinka nopeasti saat vastauskuoresi kultineen Postiin. Jos lähetät kullan meille seuraavana päivänä tyhjän kultapaketin vastaanottamisesta, olet oikeutettu kampanjahintoihin. Postilla kestää yhdestä kahteen päivää toimittaa lähettämäsi kulta meille. Kun lähetyksesi saapuu meille, arvioimme kultasi välittömästi ja saat kullan saapumispäivän viestin kännykkääsi ja sähköpostiisi että kultasi on arvioitu. 24 tunnin kuluessa tästä viestistä rahat ovat tililläsi.


Kysymys: Voiko kultaa tosiaan lähettää Postin kautta?
Vastaus: Pakettikulta toimii yheistyössä Postin kanssa, ja lähetyksesi on aina vakuutettu. Voit tuntea olosi turvalliseksi lähettäessäsi kultaa Postin kautta meille.


Kysymys: Kuinka tilaan kultapaketin?
Vastaus: Yksinkertaisin tapa on täyttää etusivullamme näkyvä taulukko tiedoillasi ja painaa ”Tilaa”. Tällöin paketti lähetetään sinulle kotiisi kahden päivän kuluessa.


Kysymys: Voiko kuka tahansa myydä kultaa Pakettikullalle?
Vastaus: Ei ihan kuka tahansa. Henkilön, joka myy kultaa, tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai vanhempi. Lisäksi henkilön tulee olla lähetettävän kultaesineen omistaja. Kontrolloimme meille myytävää kultaa ja teemme yhteistyötä virkavallan kanssa välttääksemme varastetun kullan jälleenmyyntiä.


Kysymys: Voinko lähettää huonokuntoisia tai likaisia esineitä?
Vastaus: Kyllä voit. Otamme vastaan lähes kaikenlaista kultaa, väristä, muodosta ja kunnosta riippumatta. Kunhan se on vähintään 8K arvoista.


Kysymys: Minulla on koruja joissa on jalokiviä. Voinko silti lähettää korut teille?
Vastaus: Kyllä, tietenkin. Voit lähettää jopa esineitä joihin kivet ovat syvään uurrettuja. Poistamme kivet ennen sulatusta. Kivien hinta ei sisälly tarjoamaamme kullan hintaan. Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit toki ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme: Asiakaspalvelu